Частност и Сигурност

Общи Условия

Ние от evtini-bijuta.com, уважаваме нашите клиенти и разбираме, че може би имате отношение отностно концепцията ни за частност и сигурност, така че ние изградихме една политика чрез която да ви убедим в това, че вашата персонални информация се пази много отговорно.

Тази декларация за Частност и Сигурност се отнася само до "Персоналната Информация", която ние получаваме онлайн.

Декларацията за Частност и Сигурност обяснява нашата концепция както следва:

 • Събиране и обработка на личната информация
 • Използване и предоставяне на личната информация
 • Политика за защита на информацията
 • Свобода на избора
 • Сигурност
 • Други условия
 • Връзки с други интернет сайтове
 • Право на информация
 • Известяване за промени
Събиране и обработка на личната информация

Персоналната информация е това което идентифицира клиента на evtini-bijuta.com, като имена, адрес, имейл и телефон. Ние не събираме Вашите данни, освен ако Вие не ги предоставите, например когато поръчвате или когато се абонирате за специалният офертен бюлетин за промоции, изпращани на вашият имейл.

Използване и предоставяне на личната информация

Ние може да използваме личните Ви данни изключително с технически цели свързани с обслужването на уеб сайта, за да ви осигури достъп до специализирана информация, за контакт или при осъществяване на продажба на предлаган от сайта продукт.

Нашата политика за защита на личната информация

Защитата на личната информация на нашите клиенти е приоритет за нас. Тази декларация за сигурност е в сила когато посещавате evtini-bijuta.com, поръчвате или се регистрирате като оставяте вашите имена, телефон и имейл.

Свобода на избора

Вие преценяте информацията която ще оставите в evtini-bijuta.com.
Когато правите поръчка онлайн ние изискаваме от вас телефон и имейл за контакт, адрес на доставка и имената на получателя. При промяна на персоналната информация (напр. телефон, имейл, адрес, пощенски код и др.) може да ги обновите в страницата с вашия профил.


Сигурност

Еvtini-bijuta.com полага изключителни грижи за да осигури сигурността и защитата на персоналната информация, която клиентите ни предоставят. Всички данни стриктно се съхраняват и предпазват от загуба, унищожаване, фалшифициране, манипулиране и неупълномощен достъп или неупълномощено разкриване.

Други условия

Ние твърдо съветваме родителите да напътстват децата да бъдат предпазливи и отговорни при предоставянето на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предоставят никаква лична информация в сайтовете без разрешението на техните родители и настойници.

Връзки с други web сайтове

Ние не носим отговорност за сайтове които предлагат или промоцират някои от продуктите в този сайт. Може да добавим връзка към друг сайт или друг сайт да добави връзка към evtini-bijuta.com.

Право на информация

Ако имате въпроси относно нашата политика за защита на личната информация или за това как тя се използват, моля свържете се с нас.

В отговор, незабавно ще бъдете уведомени - писмено и съгласно приложимото законодателство - кои от вашите лични данни са на разположение, ако такива са запазени по време на престоя Ви в онлайн магазин evtini-bijuta.com.


Известяване за промени

Всички промени в нашата политика за Частност и Неприкосновеност, ще бъдат публикувани в тази страница.

Тази декларацията за защита на персоналната информация e актуална от: Февруари 2016 година.


 • Посетете Evtini-Bijuta.com в ShopMania
 • Онлайн Бижутерия Бокача
 • Директория Бижутерия
 • Социална Мрежа Предприемач