Често Задавани Въпроси

Задължително ли е да се ригистрирам за да пазарувам?

Регистрацията в evtini-bijuta.com не е задължителна. Вие можете да поръчвате без да имате регистриран акаунт.

Регистрацият на акаунт при нас дава възможностите да пазарувате удобно и лесно, да сте информирани за статуса на вашите поръчки във всеки един момент, без да губите време за писане на имейли или тел. разговори с Отдел Клиенти и още повече:

Предимствата да пазарувате, като регистриран клиент

Освен да имате винаги информация за вашите поръчки, вие можете да поръчвате само с 1-Клик, да използвате различни адреси за доставка, които да управлявате от "Моят Акаунт".

Регистрираните клиенти могат да съставят списък с желани продукти в "Моите Желани", които да препоръчат на приятели или да закупят по-късно. Също могат да пишат коментари, мнения и да оценят продукти. От "Моят Акаунт" можете да управлявате, както адресите и личната информация, така и поръчките си.

Регистрация на Нов Клиент

Регистрацията при нас става бързо. Кликнете на линка "Вход" - най-горе на всяка стрaница и ще отворите страницата "Вход или Регистрация" . Вижте снимката по-доло.

Регистрация на нов клиент

Изберете бутона "НОВ КЛИЕНТ" в секцията Нови Клиенти за да отворите страницата за регистрация. Попълнете вашите имена, имейл адрес и парола. както е показано на снимката по-доло.

Форма за регистрация на акаунт

Кликнете бутона "РЕГИСТРАЦИЯ" и готово. Ще получите също имейл с данните за регистрацията на акаунта.

Моят акаунт
  • Посетете Evtini-Bijuta.com в ShopMania
  • Онлайн Бижутерия Бокача
  • Директория Бижутерия
  • Социална Мрежа Предприемач