Често Задавани Въпроси

Как да направя поръчка онлайн?

Пазаруването онлайн в evetini-bijuta.com е лесно и удобно и само с няколко кликвания вие можете да поръчате, като следвате стъпките по-доло:
Стъпка 1

Изберете от някоя категория продукт(и), който искате да закупите. Всеки продукт има актуални снимки с описание с основните черти на артикула, като например размери, цвят, покритие, метал и т.н.
Стъпка 2

След, като си харесате продукт го добавете във "Вашата Кошница", както е показано на снимката по-доло. Не забравяйте да изберете първо размер - ако има. Някои продукти имат различни размери, като пръстените например. Ако желаете да закупите продукта в повече от една бройка, изберете също и количество. Натиснете бутона "В КОШНИЦАТА".

Добавете в кошницата Кошница с продукти

Ще се появи съобщение, че продукта е добавен в кошницата, както е показано на снимката по-доло. Вие може да избирате между това да продължите да пазарувате, да направите промени в кошницата или да завършите поръчката. Кликнете на "Кочница" най-горе и ще се появи падащ прозорец с продукт(ите), които сте добавили до този момент. Най-доло ще видите линк "Променете" и бутон "Поръчайте". Вижте снимката по-доло.

Моята кошница
Стъпка 3

В "Моята Кошница" можете да отмените продукт(и), да промените количеството, също и да преместите продукт(и) в "Списък Желани". След, като направите промените, които сте решили натиснете бутона "актуализирайте". Следва да изберете дали да продължите да пазарувате или да завършите поръчката. Вижте снимката по-доло.

Промяна в кошница
Стъпка 4

Натиснете бутона "НАПРЕД КЪМ ПОРЪЧКАТА" ако желаете да завършите вашата поръчка.

Моята кошница
Стъпка 5

В страницата "Моята Поръчка" попълнете необходимата информация, като адрес за доставка с телефон и имейл за контакт. Ако имате registraciq в evtini-bijuta.com, влезте в акаунта си за да завършите поръчката с 1-Клик.
  • Посетете Evtini-Bijuta.com в ShopMania
  • Онлайн Бижутерия Бокача
  • Директория Бижутерия
  • Социална Мрежа Предприемач